Om Jes Ravn

Jeg har haft succes som leder, projekt- og programleder i mere end 15 år inden for IT-verdenen. I dag er jeg ved Devoteam, hvor jeg lykkes med projekt-, program- og forandringsledelse. Desuden er jeg anerkendt som Devoteam’s interne HusCoach.

I 2015 tog jeg min første coach-uddannelse ved Manning Inspire og blev certificeret Business Coach. I 2017 blev jeg certificeret Master Coach samme sted. I begge uddannelser scorede jeg top-karakterer.

Jeg har været ansat i IBM, NNIT og KMD, og ledet programmer og projekter for kunder som DSV, Nordea, Danske Bank, Carlsberg, Fiat Group, Nets, DSB, Domstolsstyrelsen og BaneDanmark. I Devoteam har jeg løst opgaver for Landbrugsstyrelsen, Fiskeristyrelsen, Domstolsstyrelsen, ATP og Ørsted. Statens IT kender jeg også.

Jeg er lykkes med de programmer og projekter, som jeg har ledet. Det samme gælder opgaverne. Mit faglige fundament er solidt, og særligt er mine evner indenfor eksekvering ekstraordinære.

Jeg er med på, at vi i vores arbejdshverdag skal have strategier og modeller og og planer. Men når vi så har dem, så er det handling, det drejer sig om. Helt konkret lavpraktisk handling. Sådan er det også at have mig som coach: Det er 8.10 onsdag morgen. Du har afleveret ungerne eller kysset partneren farvel: hvad er det så, du GØR nu for at skabe forandring og nå dit mål?

Top