Coaching

Coaching hos mig tager udgangspunkt i samtale og fokuserer på handling.

Coaching er en anderledes måde at tale sammen, end du er vant til. Jeg stiller dig nogle spørgsmål, som du ikke vant til få, og så udfordrer jeg dig på de svar, du er vant til at give.

Når jeg coacher dig, bliver du holdt fast på, hvad det er, du mener. Du får ikke lov til at bruge de floskler, du plejer at fortælle dine venner og bekendte – og dig selv. Du bliver udfordret på de historier, du fortæller om dig selv og de tanker, du bygger dine historier på.

For de historier er vigtige. De er fundamentet for dit billede af dig selv, og for hvad du tror, du kan og ikke kan. Oftest er de historier begrænsende. Du bruger dem til at forklare dig selv, hvorfor du ikke har nået dit mål, ikke ved hvad dit mål er, hvorfor det er helt urealistisk, at du skulle kunne nå det mål, hvorfor du ikke har haft tid til at gå efter dit mål, osv. osv. osv: Begrænsninger og gode forklaringer. Men.

Hvad nu hvis du begyndte at finde de gode historier frem? Dem der bekræfter og dokumenterer, at du kan noget. At du vil noget. De historier der støtter dig og kaster lys på alle dine ressourcer og de sider af dig selv, du er mest stolt over. Tænk hvis du kunne finde dem, og bruge dem som fundament til den forandring, du ønsker.

Det er det vi gør sammen.

Coaching med mig, giver dig…

  • En indsigt i dig selv, som du kan handle på
  • En forståelse for det, som var udgangspunktet for dit ønske om forandring.
  • En forståelse for, hvorfor har du ikke har nået dit mål – du får identificeret dine forhindringer.
  • Hjælp og støtte til at nedbryde og eliminere de barrierer, som forhindrer dig i at nå det mål, du drømmer om.
  • En konkret plan og en aftale om, hvordan vi følger op.

Læs mere om et coachingforløb

Top