Et coachingforløb

Et coachingforløb med mig kan hjælpe dig, hvis…

  • Du har et mål, men du har svært ved at nå det. Og du ved ikke, hvad det er, der står i vejen for, at du kan nå dit mål.
  • Du er i tvivl om, hvad du gerne vil. Måske mangler du en retning eller et mål i dit liv eller arbejdsliv?
  • Du ønsker forandring. Du har måske et billede af, at du vil ændre på noget, men du ved ikke, hvad det er nøjagtigt. Det kan være en relation, et reaktionsmønster, noget du gerne vil holde op med, noget du gerne vil begynde med, eller noget du ikke forstår ved dig selv (hvorfor bliver jeg ved, når jeg godt ved, at det er usundt, dårligt for mig selv, dårligt for mine omgivelser?).

Første session er 60 minutter. Formålet med første session er dels, at vi lærer hinanden lidt at kende og ser, om der er kemi, dels at vi tager hul på arbejdet med at definere dit mål.

Målet skal være konkret og positivt defineret – dvs. vi arbejder ikke med, hvad du IKKE vil, men i stedet med at blive helt præcise på, hvad det er, du GERNE vil. Målet skal være indenfor din egen kontrol. Og det skal være så attraktivt og vigtigt for dig, at du også går efter det, når du møder modstand. Vi slutter af med at aftale, hvilke aktiviteter du vil gennemføre for at bevæge dig henimod dit mål.

Vælger du at stoppe efter den første session, skal du ikke betale.

De efterfølgende sessioner varer 30-45 minutter. Dem fordeler vi med passende intervaller hen over 5-6 måneder (dog max 1 måned mellem hver). Temaet for hver session afhænger af, hvor du er – hvordan det går med dit mål, hvad du har oplevet af modstand, og hvad du kan gøre for at fjerne den modstand, og så fejrer vi dine sejre. Alle de gode ting du har gjort – store som små. Jeg har god erfaring med micro-udfordringer: små ting du gør hver dag, som peger dig i den retning, du gerne vil bevæge dig i.

Det er vigtigt, at vi mødes ofte og så lidt kortere. Vi mødes ofte, fordi det er nøglen til at accelerere dit momentum. Vi mødes kort, fordi det ikke er terapi det her.

Jeg tager 5000,- kr. inkl. moms for et forløb på 6 timer i alt fordelt på et antal sessioner, der summer sammen til 6 timer (1 opstartssession på en time og så et antal sessioner der tilsammen bliver 5 timer). Fortsætter du efter første session, betaler du 2500,- kr. inden næste session. Og 2500,-kr. inden 6. session.

Du kan også vælge at købe sessioner enkeltvis. I så falder er første session stadig gratis, og så koster efterfølgende 30 minutters sessions 600 kr. og 45 minutters sessions tager jeg 900 kr. for.

Bor du i Københavnsområdet, kan vi måske mødes til første session. Ellers tager vi den online. De korte sessioner er alle via Skype eller telefon.

Jeg coacher mandag til torsdag 19-22.

Kontakt mig på 28 69 32 43 eller skriv til mig for at høre mere – også om prisen.

Top